On ollu harvinaisen harmaa päivä. Ja mun hymiölakko loppui niin nopeasti kuin se oli alkanutkin. Tänne en tosin niitä hymppiä tunge. Eli iloitkaa ja olkaa onnellisia.

Tänään ei oo tapahtunu mitään ihmeellistä, mistä voisin vuodattaa, eikä päähäni ole syöpynyt uusia ajatuksia. Voisin kuitenkin valottaa vanhoja ajatuksia, elleivät ne ole hukkuneet aivoihini. Tarvitsen ajatusseulan.

Tänään en ole pelannut pasianssia. Minusta se on todella stressavaa, kun siinä on se aika. Itselleni tulee todella "kiire". Ja sitten en ajattele mitään ja koko peli menee päin veetä. Harmikseni. Pasianssi on muutenkin aika.. hmm. Ja jos joku ei tajunnut, puhuin siitä koneella olevasta tietokone pasianssista. En melkein koskaan pelaa sitä oikeilla korteilla.

*~*~*

Aina kun joku sanoo jotain hauskaa tms, tai törmään jossain kirjassa tai oikeastaan ihan missä vain, kirjoitan tämän lausahduksen kännykkäni muistikirjaan. Eräs kaverinitietää tästä ja lukee aina kännykkäni käsiin saatuaan muistikirjaani, jos sinne olisi tullut jotain uutta.

*~*~*

Pelattiin eilen kymmenellä kortilla katkoa äitin kanssa. (Ollaan mökillä niin ei oo muitakaan, harmikseni) Kävi  näin että kun äiti löi viimeisen korttinsa pöytään mää totesin: "Miten sulla on yks kortti, mulla on kolme!" Ehkä olen korttieni kanssa ajassa jäljessä.

1678625.jpg

TULKINTAA!